Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

12 saker bara du som älskar Paradise Hotel kommer att förstå

KRISTIAN TÄLJEBLAD: Paradise Hotel sätter sina spår, det är ingen tvekan om att det är mångas stora snackis fortfarande. Det här känner bara du igen som älskar Paradise hotel.

1. Svengelskans uppståndelse

Dina kompisar börjar prata svengelska efter att ha utstått 3 månader av Ylvas paradise. Hen påstår att det ”bara är ironiskt” även fast Ylva är citerad fler gånger på 45 minuter än vad Pulp Fiction blir på ett år.

 

2. Förnekelse av ditt älskade program

När din arbetsgivare frågar om du ser Paradise Hotel och du svarar ”har väl sett nått avsnitt eller två sådär innan jag går och lägger mig” när du egentligen hellre bänkar dig framför Paradise Hotel istället för att sova.

 

3. Ska jag söka?

Du sitter i smyg och överväger för och nackdelar med att vara med i Paradise Hotel och funderar framförallt på om det går att få ett vettigt jobb efteråt. Svaret är nej, det går inte och ja du borde söka för att komma bort din trista vardag som jag vet att du också tycker!

 

4. Haadeee

Ja, det är bara så att du säger "haadeee" till nån sån fort du lämnar dem. Du söker gärna anledningar att gå så du faktiskt kan säga "haadeee".

 

5. Brev

Du skriker BREV eller ”BRJEEEEEIIIIIIVVV” på dansk dialekt när posten kommer. Det är nördigt ja, men va fan du älskar ju PH.

 

6. Dubbel Moral

Du blir ständigt påmind om hur lik du är Saga Scott när du kommer på dig själv att ha universums största dubbel moral. Som när du säger att du tycker att barnarbete är hemskt, men att du handlar på HM. Eller blir arg på dina vänner för att du upptäcker dina egna brister hos dem.

 

7. När Sverige möter Finland i Ishockey

Och du förgäves ändå hejar på #teamsagakristian.

 

8. Heter det Bouwl, Ball eller Boulleee?!
Du kommer alltid skratta och göra narr av Smail när dina vänner undrar om du vill lira lite boule (korrekt stavning faktiskt) (uttalas bool). Du kanske till och med kommer applicera skämtet när ni ska spela ”Fotboulllee”.

 

9. När du ligger på stranden i Magaluf
Och du väntar spänt på att brevet ska komma in så du vet vilka partners du ska ragga på när du och ditt sällskap attenderar "Grabbarna Grus Beachclub". Det brukar ju alltid komma ett brev när man har som bäst bränna och nästan somnat i solen.

 

10. När klockan blir 23:00 på onsdagkväll

Och du känner dig så sjukt jäkla kluven om du ska gå ut och fira lill-lördag och missa Studio Paradise. Det är alltid ett svårt val och man ångrar sig alltid efteråt.

 

11. Du ogillar Saga Scott

Men du följer henne ändå på instagram för att du vill inspireras av henne eftersom uppenbarligen alla killar är kära i henne.

 

12. What does the Robbin Say?

Du funderar länge och mycket på hur Robbin från Paradise låter när han pratar eftersom att du faktiskt aldrig hört honom säga ett ord.

Gillar du den här listan kommer du att älska:
22 kändisar som bytte namn och blev världsstjärnor
20 jobb du aldrig kommer att tro att kändisarna hade innan de blev kända

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad