Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

112 Ainas Game Of Thrones-kupp – lottar ut egen järntron

 112 Ainas Game Of Thrones-kupp – lottar ut egen järntron

Inför DVD-lanseringen av Game of Thrones fjärde säsong arrangerades en tävling där vinsten var ett lån av den åtråvärda tronen från tv-serien. Mesigt att bara få låna, tycker 112 Aina. Därför ordnar TV6 och 112 Aina nu en egen utlottning av en kopia av den spektakulära tronen  - som vinnaren faktiskt får behålla. Tronen har använts som kontorsstol av Walter i nya säsongen av 112 Aina som har premiär på TV6 på måndag.  
- Vår tron borde rimligen vara mer åtråvärd än det där Hollywood-skramlet. Så gott som alla skådisar från 112 Aina har suttit i den, säger producenten Daniel Ottosson på Baluba. 

Tävlingen arrangeras av TV6 och produktionsbolaget Baluba, i samband med att tredje säsongen av den populära tv-serien 112 Aina har premiär. 

Den som vill delta i utlottningen av tronen kan gå in på TV6 hemsida och skriva en motivering samt förklara hur man vill använda tronen. OBS! TV6 och 112 Aina tar inte ansvar för eventuella skavsår eller planer på världsherravälde som kan följa av att sitta på tronen. Drakar och roliga rustningar ingår ej.

Om 112 Aina:
Under både första och andra säsongen tog 112 Aina TV6-publiken med storm. Kronan på verket blev Kristallen-nomineringar två år i rad för ”årets humorprogram”. Nu är mockumentären som vågar driva med polisens vardag tillbaka. 

I rollerna ser vi bland annat Fredrik Hallgren, Måns Nathanaelson, Isabel Munshi, Linus Eklund-Adolphson, Evin Ahmad och Annie Lundin. 

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad