Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

10 situationer jag alltid stöter på när jag ska ut en fredagkväll

10 situationer jag alltid stöter på när jag ska ut en fredagkväll

KRISTIAN TÄLJEBLAD: Såklart finns det alltid bra och mindre bra saker med en utekväll. Speciellt på fredagar, då alla är som mest taggade på att helgen precis har börjat. Jag tänkte först göra en lista om 10 saker som alla känner igen sig i, men va fasen, alla listor handlar om igenkänning så jag tänkte dela med mig av lite klassiska saker som jag får uppleva, men kanske (läs KANSKE) inte ni upplever i samma utsträckning. För att citera min gamle goa vän Robbin: Sitt ner och njut!

1. Geniet som sluddrar åt mig vad jag ska göra med min karriär

Jo, tack! Jag får ta otaligt många råd om hur jag ska sköta mitt liv. Vilka ställen jag ska vara på och vilka jag ska jobba med :PPp.PP:p:P:PP:p

2. Den gamla polaren som drar upp 27896 minnen som enligt honom gör oss till bästa vänner när han egentligen bara vill utnyttja mig :(

En klassiker!

3. Killen som undrar om jag är bi

Tydligen är jag alldeles för känslig för att vara kille...Eller i alla fall enligt vissa. Nu är det ju en perfekt normal fråga, och jag har inget emot den direkt.

4. Vem är din tjej? Har du ens en tjej? Du har ett uppfuckat kärleksliv

HAHAHA! Ja alltså någon gång ska jag göra en tidslinje om hur mitt kärleksliv sett ut från Mars 2014 till idag. Inte för att det världens mest viktigaste nyhet, men bara för att jag själv förstår och förbryllas av allas oklarhet i frågan.

5. Personen som är min kompis, systers farbrors älskarinna på lördagar förutom den 29 februari då hon bara chillar.

Precis! Det är väldigt oklart varför folk ska ha de mest långsökta kopplingar till mig. Ibland tror jag bara det är lögner. Men det är kul att lyssna på :)

6. Tjejen som lyfter mig in i danshagen

Det finns oftast en väldigt stark tjej på varje ställe som insisterar att jag ska dansa. Det är kul, men det är lite läskigt att bli buren som om man vore en säck grillkol!

7. Han som bjuder på käk och drinkar

Någon Fredag borde jag testa gå ut utan pengar, för det finns alltid någon som vill köpa min tid genom att muta mig med käk eller cocktails. Jag tackar alltid nej, men förr så lät jag emellertid gäster att bjuda mig. Det blev alltid pinsamt när vi blev helt tysta och jag inte vågade gå för att jag kände mig skyldig att stanna.

8. Taxichauffören som vill ta en selfie till “gumman”

Hahahahahaaa…

9. Hon som är sjukt oimponerad av allt jag gjort och inte har en aning om att jag är offentlig eller har varit med i PH eller släppt musik.

Haha ja det finns alltid tjejer som vill ragga genom att vara EXTREMT tydlig om att dom INTE HAR DEN BLEKASTE aning om vem jag är. För all del, jag tycker det är extra trevligt när det händer, men ibland lyser det igenom lite väl mycket. Det är endast lögner för att “verka cool”. Ibland blir jag dessutom hånad när hon får det berättat för sig för “första gången”. Då blir jag ledsen :(

10. Ordningsvakten som antingen vill kasta ut mig eller krama mig.
Det finns två typ av vakter: En som älskar mig och en som tycker att jag är för stor på mig. Det bästa är såklart när dom vill kramas <3

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad