Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

10 saker man gör efter att man varit med i Paradise Hotel

10 saker man gör efter att man varit med i Paradise Hotel

KRISTIAN TÄLJEBLAD listar 10 saker man gör efter att man har varit med i Paradise Hotel. Till dig som inte varit med i programmet ännu. Det är bara att söka, så kommer du också att göra detta efter att du varit med.

1. Går Bartenderutbildning

Ja, faktum är att det är jäkligt bra sätt att livnära sig på. Att sälja in sig själv som bartender med den kändisstatus man fått från PH är väldigt vanligt och vi har många bevis på både som lyckats och inte lyckats. 

2. Spelar in en ”hitlåt”

Kul å vara full, Success osv! Det verkar nästan som att man automagiskt blir musiker och artist efter Paradise Hotel? Eller är det bara ett desperat försök att försöka hänga kvar i hetluften? Svaret sitter bara du på!

3. Går DJ-skola

Och skulle man nu misslyckas med både bartenderutbildningen och musikkarriären kan man ju köra på ”frikortet” och gå DJ-Skola. För det enda som krävs för att lyckas där är väl en 3-4 veckors kurs och lära sig taktmixa in ett drop? Eller? 

4. Skaffar sillisar och startar en blog

Jag har personligen känt på fenomenet ”cant compete with boobs’, och det är lika sant som det är sagt. Det är svårt att besegra boobs och speciellt om det är inplantat! 

5. Gråter över att det kommer en ny säsong av Paradise Hotel snart

Ja, det gör vi nog alla mer eller mindre! Tanken av att bli ersatta i ”skandalsåpan” är lika jobbig som att tro att ens tjej eller kille är otrogen! HUUUVA!

6. Är med i Melodifestivalen

Nej, precis...det är man inte, om inte heter Badran i efternamn.

7. Går på alla event i hela Sverige

Mail-inkorgen översvämmas av lyxiga och olyxiga eventerbjudanden och givetvis måste man gå på alla för att inte missa något. Spänn på ytligheten och sov med en galge i munnen så ordnar det sig ska du se!

8. Söker jobb på Arbetsförmedlingen

Ja, för alla kan inte leva på bartenderyrket, hitlåten, DJ-skolan eller sillisar. Vissa söker därför jobb. En av dom heter Calle Åberg! <3

9. Slutar dricka alkohol

Samir, Eric, Smail...Listan är lång och det är många som trappar ner på alkoholintaget. Kan det vara att förnuftet tar en till fånga och insikten av alkoholens potenta hälsorisker tränger på? Jag tror nästan det.

10. Får perspektiv på livet

Många av oss börjar nog fundera på om det vi gjort verkligen har hjälp eller själpt oss i livets tuffa gång. Vissa finner glädje, lycka och lärdomar medan andra finner ångest, fruktan för framtiden eller tomhet. Det slutar oftast i att man åker till Indein för att hitta sig själv igen.

Här hittar du alla Kristians listor.

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad