Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

10 frågor innan du gifter dig

10 frågor innan du gifter dig
Brad Hall Studios

Nr 1.

Vad ser du när du tänker på din partner? Ser du en framtid med många härliga upplevelser? 

Nr 2

Du ska absolut inte leva i ett förhållande där du inte känner dig accepterad för den du är eller att du måste vara någon annan för att din partner ska bli nöjd.

Nr 3

Känner du att du är en del av ett team som alltid ställer upp för varandra? Att du har någon som du kan luta dig mot i vått och torrt? Eller känner du dig motarbetad hela tiden? 

Nr 4

Är du fortfarande dig själv eller har du gått vilse i ditt förhållande? Har dina vänner uttryckt något missnöje med att du kanske aldrig hittar på något längre? Var ärlig mot dig själv.

Nr 5

Lyssna alltid på dig själv, vad säger din instinkt? Du måste våga lita på din magkänsla

Nr 6

Bara för att alla TYCKER att du borde vara lycklig, så behöver det inte betyda att du är det. Du måste kunna se skillnad på vad normen säger och vad du själv känner. Ingen annan än du vet om du är lycklig eller inte. Känner du dig inte lycklig så är du inte lycklig. 

Nr 7

Ja hur känns det egentligen? Känner du dig besviken på att du aldrig kom iväg på den där jorden runt resan? Eller tar din partner för mycket plats på schemat? Fundera och prata gärna med din partner om du känner att du har en dröm du vill uppfylla. Egentid är alltid bra! 

Nr 8

Det är jätteviktigt med balans när två människor ska leva ihop. Hjälper ni varandra där hemma? Får du lika mycket utrymme till det just DU vill göra? 

 

Nr 9

Kan låta som en konstig fråga, men rannsaka dig själv. Vad är det som gör att just ert förhållande är bättre än att vara singel? Och kom ihåg, ekonomi är inget bra svar. 

 

Nr 10

Är din partner verkligen din drömpartner? Har partnern förändrats genom åren? Var ärlig mot dig själv. 

 Bild: Brad Hall Studios

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad