Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Victoria’s Secret Show

4 januari 2015 @ 19:58

Ibland känns det som om jag är den enda som inte har tittar på Victoria’s Secret Show. Jag har sett nått enstaka klipp någon gång.. Men jag fascineras inte av det. jag tycker faktiskt de är för smala, alltså. Missuppfatta mig inte, man får se ut PRECIS som man vill. Men just för att jag vet att det är ett krav att man ska vara exakt så där smal… Tycker det skickar ut så himla fel signaler, med tanke på vilken målgrupp Victoria’s Secret har börjat få. 8-åringar.

Ja. Jag frågade en 8-årig tjej vad hon önskade sig i julklapp. “Victoria’s Secret Body mist den lila eller den rosa. Eller.. vad som helst från Victoria’s Secret”. När jag var 8 önskade jag mig barbiedockor och pärlplattor?? Blir nästan lite rädd för denna utveckling som sker… 541a7af8b995c

 Ad
 Ad