Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

NYÅÅÅR

30 december 2014 @ 21:56

Det finns två typer av nyårsfirare. Den ena typen är den som redan i november börjar leta efter nyårsklänning och nyårsfest. Den andra är den som säger “ääh.. jag tycker nyår är så överskattat, det får bli som det blir”, men som ändå står dagen innan och ringer runt febrilt då den insett att hemmamys, tillslut ensam eftersom alla ens kompisar hittat en annan fest, kanske inte är så kul ändå. Jag är så klart den sistnämnda. Jag är alltid den som på dagen D bestämmer mig för vad jag ska göra.

Ja, eller detta nyår tog jag som tur var i hand med en tjejkompis att jag lovade att vara med henne, så hon styrde upp min obestämda hjärna. Så i morgon ska jag på ett nyårsfirande som Angelica Blick och Sabri håller i på Clarion Hotel. Jag har ingen aning om vilka som kommer vara där, förutom jag då, min tjejkompis och de två som håller i festen. Men det kommer säkert bli kul! Jag har ingen bestämd klänning, och jag är osäker på om jag kommer att kunna hitta en i morgon på nyårsafton? Känns ju som att butikerna har öppet till i alla fall kl 15. Vi får väl se, eller så tar jag bara någon gammal trasa hemma och kastar på mig.

Och om det inte blir som man tänkt sig ligger man alltid där dagen efter i telefonen med sin tjejkompis och säger “nästa år ska vi fan styra en fet nyårsfest!!”.. Hm.. Lika troligt som när man säger “jag ska aaaldrig mer dricka”.

Gott nytt år på r!!!

 Ad
 Ad