Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Nu har jag varit på ELLE-galan

17 januari 2015 @ 19:50

Igår var jag alltså på ELLE-galan. Jag hade det dock inte lika kul som jag hade förväntat, men jag tror det hade varit roligare om jag inte hade varit så trött.. Dessutom var min klänning gjord för en modell på över 180 cm, så jag var inte kaxig med mina 159. Det gjorde att väldigt många klev på min kjol.. sedan var överdelen lite för stor så den halkade ner så jag fick gå och brösta upp mig. Väl på galan hamnade jag bakom en kille som var 2 meter lång, så jag såg ingenting. Ja, eller i början gjorde jag det men efter att ha suttit lutad som Pisa i 10 minuter fick jag typ nackspärr. Jag tog lite mat och sedan gick jag faktiskt hem.. kände mig rätt tråkig men, aa.. jag mådde bra och var pigg idag i alla fall =)

Klänningen jag hade på mig kommer från Valerie Aflalo.

Elle galan 2015 Ellen Bergström

Foto: Pelle T Nilsson

 Ad
 Ad