Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Jönssonligan “Den perfekta stöten” – recension

13 januari 2015 @ 21:40

Okej, så Jönssonligan filmen är alltså en ny version av den gamla Jönssonligan. Först trodde jag att de skulle göra en fortsättning, liksom att alla karaktärerna redan fanns. Men istället så gjorde de så hela storyn började från början, i och för sig så kanske det var en bra idé med tanke på att det var ett himla tag sedan första Jönssonligan släpptes.

Jag tyckte filmen var rolig, både blandat med allvar och komedi. Det hände något hela tiden och den blev inte seg, vilket jag som inte kan sitta still uppskattar. Torkel Petersson är ju min stora idol, så jäkla grym skådis!! Filmen är absolut sevärd.

Lite rolig kuriosa är här då.. Jag och Daniel kommer till bion, kommer fram till fotoväggen. Precis när vi ska ta första bilden kommer Samir framspringandes “va faen äre här azzå, jag trodde vi skulle bio jag har på mig mjukiskläder vafan”. Han fick panik av alla kamerablixtar och ba “vafan, var ska de här bilderna läggas upp då? Shit va har jag på mig azzå”. Till slut sa en av fotograferna till “koncentration nu, det finns andra i kön”. Hahahaha. Orkar inte. Jag fick till mig ett äkta leende i alla fall, det är en sak som är säker.

DSC_1150-600x901

 Ad
 Ad