Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Då var det Elle-galan imorgon!

15 januari 2015 @ 23:30

Ja, så i morgon ska jag glida in på Elle-galan. Jag har fixat klänning (gjorde det redan för en vecka sedan, de ni!!) som kommer från märket Valerie. En lååång klänning, vilket kan innebära ofrivilliga faceplants.. men, jag kom precis på att jag inte har någon att gå med på galan!? Även om jag inte har problem med att traska in där själv så är det ju faktiskt lite kul att gå med någon. Jag har efterlyst en ELLE-dejt ansökan på Facebook, får hoppas att jag har någon ensam vän som också fått inbjudan..

Annars då? Filmade en ny sketch igår hit till Juicyplay. Vet inte hur lång tid det kommer att ta innan den kommer upp här, det är inte jag som klipper. Den här gången har jag faktiskt letat upp en kille som jag tyckte var rolig från Instagram! Jag gillar att hjälpa andra som har skådespelardrömmar. Så jag ringde upp honom och frågade om han ville vara med, och det ville han =)

Här nedan kommer en glad bild på mig och min bästiga vän Daniel.

Skärmavbild 2015-01-16 kl. 00.29.36

 Ad
 Ad